Op zoek naar een locatie

Showkorps Adventure is op dit moment op zoek naar een locatie. We hebben vooral een afgesloten locatie nodig waar onze instrumenten opgeborgen kunnen worden. Idealiter is de locatie iets groter, zodat er ook gespeeld kan worden en we de toekomstplannen uit kunnen werken waarbij meer attributen en benodigdheden kunnen gebruiken. We zijn op zoek naar een locatie in de buurt van Brugge. Aangezien we een grotere bestelwagen aan hebben kopen dankzij het Oranje Casino, die lijkt op een lichtere vrachtwagen, is het voor ons geen probleem wanneer het een uur rijden is vanuit Brugge.
Het is voor ons ook mogelijk om een grotere locatie te huren, wanneer de prijs hier geschikt voor gemaakt kan worden. We benadrukken graag dat we op dit moment een vereniging zijn die geen winsten mag maken, maar dat we dit in de toekomst aan gaan passen en vanuit dit punt een groter bedrijf op willen gaan zetten. We geven dit graag van tevoren aan, omdat we ook de grotere locaties aangeboden willen krijgen. Via de makelaars is het ons niet gelukt om een interessante locatie te vinden.
Showkorps Adventure is wel op zoek naar een locatie waar minstens voor een jaar getekend kan worden, zodat we dit van onze lijst af kunnen strepen voor de aankomende maanden. Een goede bereikbaarheid zou zeer wenselijk zijn, net als aansluiting op stroom. Internet is niet nodig en ook meubels of parkeerplaatsen zijn in eerste instantie niet nodig.

Flexibiliteit

We zijn vooral op zoek naar een verhuurder die flexibel kan zijn. Op dit moment beschikken we over veel, maar niet over genoeg financiƫle middelen om direct een groter deposito neer te kunnen leggen. Mettertijd hopen we dat we meer zekerheid kunnen bieden aan de verhurende partij. Aangezien dat nu nog niet kan, is het lastig om een pand of locatie te vinden en dat is de reden waarom we ervoor gekozen hebben om hier een oproep te plaatsen.