Lid worden van Showkorps Adventure

We krijgen dagelijks veel aanmeldingen binnen van mensen die deel uit willen maken van Showkorps Adventure. Op dit moment hebben we geen plaatsen meer vrij in het korps zelf, maar we zijn wel op zoek naar muzikanten die dit interessant vinden. Met alle boekingen die we hebben, willen we graag een persoon op reserve hebben voor elke plaats in het korps. Dat betekent dat je gewoon deelneemt aan de repetities, en gewoon dagelijks bezig kunt zijn met muziek.
Wanneer we voor alle mensen een tweede persoon hebben, kunnen we een tweede korps opzetten onder Showkorps Adventure. Dat betekent dat je als reserve-lid ook boekingen kunt krijgen wanneer het eerste korps al geboekt is. We nemen aan dat we hier over twee tot drie maanden actief mee kunnen beginnen. Het is wel kwestie om er op tijd bij te zijn.

Showkorps Adventure volgen

Wil je ons volgen maar ben je geen muzikant, dan kun je kijken op onze Facebookpagina, of de website in de gaten houden. We zijn aan het werk om een nieuwsbrief op te zetten zodat alle mensen ons makkelijker kunnen volgen. Wanneer dit voor elkaar gemaakt is door de maker van de website, is het mogelijk om je in te schrijven zodat je alle relevante updates direct krijgt. Totdat we dat allemaal voor elkaar hebben, zijn we aangewezen op de Facebookpagina.
We zijn op dit moment niet meer op zoek naar mensen die geld willen doneren of willen sponsoren. Onze vereniging mag namelijk geen winst maken vanwege de opzet van de vereniging. Aangezien we veel boekingen binnengekregen hebben, zullen we hier een andere bedrijfsvorm aan verbinden zodat het wel mogelijk is om winsten te maken en het geld te investeren in de muzikanten, de kleding of de instrumenten.

Boekingen

Wil je Showkorps Adventure boeken voor een optreden, een voorstelling, of om een feest net even wat meer aan te kleden? Dan kun je contact opnemen met ons via het contactformulier. We wijzen je er graag op dat we alle boekingen nu twee maanden van tevoren moeten hebben, omdat we anders geen toezeggingen kunnen doen. Daarnaast is het goed om in de gaten te houden dat we eerst een gesprek met je willen en de locatie willen zien, omdat het niet gemakkelijk is om een korps van 24 man muziek te laten maken in een te kleine ruimte. We regelen tegenwoordig ook kleinere optochten en optredens in grotere zalen en marktpleinen, goed om rekening mee te houden wanneer je ons wilt boeken!